...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Monday, March 8, 2010

~Akue & Dia.. ~

Wan & Mas.... @ Izwan & Ieza..


Salam sejahtera kepada semua..

Hari ni aku g intervw kar IPPJ Johor Bahru.. Aku pergi ngn pakcik n makcik aku.. Mak abah x dpt hntar sb masing2 kerja.. Lg pon harini kat skolah emak ade rewang Maulidurrasul, abah plak arini ari first kat sekolah baru kat Segamat Johor sempena kenaikan pngkat die sebagai Guru Besar.. hehe..

Mase intervw td mmg takut sangat2, tp bl dah masuk dlm 2, ok la, so far aku leh la jwb wlopon aku mrapu bnyak.. Huhuu.. Adatler, bl suh aku bercakap mmg x ckup setengah jam.. hehe.. K la, di sebalik kejayaan aku sekarang, selain parents aku n family aku, ada insan yg sentiasa berdiri d samping aku dalam memberikan kata2 dan semangat.. Insan tu telah banyak mndorong aku n mcm2 dugaan yg pernah aku lalui bersama dia..

Kalau aku nak cerita tntang dier, mmg x ckup la page ni , sb terlalu bnyak kngan dan pengorbanan yg die tlh wat untuk aku.. x kira lah time aku sng atau susah dia sntiasa ada di samping aku.. Org 2 adela kekasih hatiku.. :: Mohd Izwan Abd. Halim.. ;)


Kalau korang nak tau, aku dah lama dah bersama dengan die n hopefully aku akn sntiasa bersamanya hingga ke akhir hayat aku.. Kami pon bkn main2 dlm perhubungan kami.. kami dah merancang masa depan untuk bersama dengan satu ikatan yang sah sebagai suami & isteri.. hehe..InsyaAllah.. Mudah2an, jodoh aku d jadikan bersama dengan dia.. Ermm.. mesti korang tertanya2 kan cmner aku knl ngn die?? Hehe.. aku kenal ngn die sejak skolah lg, tp korang jgn silap k, aku x bercinta pon time skolah dulu.. baik tau.. g skolah blajar.. tp pas abis STPM, aku start la bercinan cintun ngn dier.. xperla, skolah dah bis kan.. hehe.. lgpon time ni aku dah masuk U.. PAs abis STPM aku trus msuk UiTM Shah Alam.. Die pon sama tp die awal satu sem dr aku..

Nak di jadikan cerita, mase dpt UiTm 2 aku suka la sb dpt Uitm yg sama kat Shah Alam, cuma yg lain nyer kampus kami.. Aku kat kampus induk, die kat Puncak Perdana, tp x perla, kira dekat la ngn dier.. hehe.. Tp jrg la kami kuar together sb masing2 sibok n aku ngn die plak x suka nak berjalan naik kenderaan awam nih.. huhu.. demand plak kan??? ala, korang pon sama.. aku tau.. huhu.. PAstukan, bl aku dah 3sem kat induk, dgn x d sgka2, fakulti aku kene pindah tmpat.. Nak tau ktner??? Huhuhu.. Kat Puncak Perdana.. Tmpat si buah hati aku ler.. hehe.. Punyerla aku suka... yerla, dekat ngn dier kan.. huhu.. Pastu aku pon berpindah la kat sane smpaila aku tamat part 5 sb mase part 6 aku praktikal kat JBS n dok umah sewa.. Bl dah dekat 2, korang paham2 jerla, keje kita org berkepit la, lg2 ayah die dah belikan die kereta.. Fuh, mmg ligat la kami berdua.. Mkn mlm bersama.. Ala, bkn pe pon, untuk eratkan tali silaturrahim jer.. hehe..

Tp korang jgn ingat kami bercinta jer k, kami kan student, ada masa kami bersama tp ada masa kami masing2 bz ngn tugas masing2 sbgai student.. Kami ingat tujuan kami kat U ni, sb nak jd org berguna n kami nak parents kami bangga dengan kami bila kami keluar n dpt kerja yg bagus kelak.. kami x kan sekai2 lupakan jasa ibu bapa kami..

Erm, k la, pnt la nak type wlaupon bnyak lg story yg aku nak story. Huhuhu.. Nntila bl de masa aku smbung story lg k..

Kat bawah ni aku sertakan pic2 kami bersama, tp skit2 jerla eah.. Huhu.. korang jgn komen yg bkn2 plak k.. Huhu..




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...