...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Thursday, March 4, 2010

~MiSs iEza's Life~



Hari ni 7.3.2010.. Aku baru ada mase nak story.. hehe.. Firstly aku nak story pasal family member aku ler... Family aku dikenali sebagai Kenyalang Mas kat Kg aku.. Nak tau sebab ape?? Sebab nama rumah aku KeNyAlaNg MaS.. Pastu emak akue ni asalnyer org Sarawak.. Abah aku plak Orang Johor.. Ok, Aku ada 4 orang adik beradik.. Aku de sorang kakak n sorang adik lelaki n sorang adik perempuan.. Ok, aku story lg k..

Ini, emak n abah aku yg aku sayang sangat2..
















Mrs Masni Binti Rassidi & Mr Yunos Bin Auda


Ok, ni aku nak kenalkan plak adik beradik aku...
Ni kakak aku :: Masyunida Binti Yunos



Ni plak adik lelaki aku..
:: Mohd Nor Ridzuan bin Yunos.




Ni plak adik perempuan aku and dierla adik bongsu aku.. hehehe..
:: Masyunira Binti Yunos.


Okeh.. Cukup la semua adik bradik aku.. Hah?? ape?? pic ak xder?? ala, korang kan dah tau dah aku camner.. aku anak yg ke dua.. nama aku pon korang tau kan?? so x yah la aku nak story lg.. hehe.. By de way, aku sekarang dah de abg ipar.. and sekarang akak aku pon dh nak terima cahaya mata.. doakan mereka k... So, biar aku knl kan pd korang abg ipar aku k..


Ni la abg ipar aku :: Mohd Saharuddin Mohd Nor..


Abg ipar aku ni cheif inspektor.. akak aku plak inspektor.. sama2 polis.. kawin dulu pon bawah pedang.. jeles tau aku.. huhu..

ni pic mase die org kawin.. aku bg tgk satu jer la k.. huhu..



Ok, ni plak Nenek aku.. hehe.. Family kami lah yg mnjaga nenek.. tp pic ni agak keterlaluan skit sb aku mmperagakan nenek aku begini.. hahaha.. kesian nenek dpt cucu camnih.. hahah.

:: Hjh Amanah Haji Halim..



Ok.. cukuplah sampai di sini... 2 jerla yg aku leh story... Hmm.. tp knp aku rasa mcm ade missing sorang ea?? Hmmm... knp yer????

Ahahahha.. patotler... ade lg sorang.. sape?? bf aku.. hehe.. aku nak knlkan gak ler dier sb aku rasa die pon akn jd salah sorang dr family aku nnti.. hopefully... InsyaAllah.. Doakan kami yer..

Ni lah kekasih hati aku sekarang.. aku syg dier.. hehe.. lama dah kami bersama.. yg 2 nnti lah aku cita k.. dlm episog aku dan die.. hehe..


:: Mohd Izwan Abd Halim


Eheheh.. k la, ni jer yg dpt aku sory... Tata..





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...