...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Wednesday, April 28, 2010

~ interview ~


Lagi2 interview.. lg2 interview... xde ker keje yg trus dapat?? x yah kene intervw?? huhu.. kalo nak keje trus leh je, tp kerja kat syarikat nenek moyang sndiri lah.. huhu.. 2 kalo aderla, kalo xder, x yah la gatal2 nak brangan yer cik yuyun.. hahaha.. Ada aku kesah??? huhu...

Hmm.. arini aku x kisah sgt ngn Fb or Hp aku sb aku dah dpt 2 buah novel dr mak aku.. huhu.. die belikan smlm.. sb 2 la aku leka ngn novel.. smbung balik hobi aku yg dah lama tertinggal disebabkan kesibukan study dulu.. Ni dah dok umah, leh la smbung balik keje yg x brapa nak berfaedah 2.. eh, yeker?? ade la faedahnyer.. aku leh bnyakkan prbndaharaan kata dlm bahasa n aku leh kaji novel.. pastu aku leh brangan sx.. haha.. aku sk branagn, sb indah.. bkn kene bayar pon kalo nak brangan wlopon skrg wat ape2 pon kene bayar.. msuk toilet pon byr kn?? 20sen.. huhu..

brangan jer.. haha...

Buah ati pengarang jantung aku plak bz lately ni sb die exam.. Aku pon mls nak ganggu die sgt wlaupon aku rindu sgt2 kat dier.. xperla, aku doakan die dpt jwb exam dgn mudah.. InsyaAllah. Amin.. Tp kdg2 hati aku ni jahat, sb slalu nak d berikan perhatian.. plak 2 skrg ni jauh, lgla aku slalu emo ngn die.. cian bf aku.. huhu.. nasib baik lah die yg couple ngn aku, kalo org lain, maunyer aku kne marah jer.. huhu... aku nak bgtau die aku dpt intervw kat Utusan, jd wartawan utusan melayu.. aku kene intervw 6. Mei nanti.. Pastu mintak2 sgt die dpt teman aku.. n mntak2 aku dpt la jmp die nnti.. Tp x berkesempatan nak bgtau ape2 kat die sb die amat2 lah bz.. dah 2 ade jer bnda yg die nak mrh ngn aku arini, emo ngn aku skrg, x mesra.. np tah.. myb sb aku ngah bendera merah ni.. huhu.. ape kaitannyer??

Ha, kalo korang nak tau, sejak dr dulu lg, kita org dah prasan ngn bnda ni.. Time aku "bulan mengambang" bkn aku yg akn snsetif lebih, tp si dia.. haha.. mmg 2 la yg jd kat kami.. terbalik.. xtau lah knp.. huhu.. mntak2 kalo aku jd wife die nnti, time aku prgnant, mntak2 la die yg mengidam ker, loya2 ker.. huhu.. baru best.. sama adil.. aku sakit nak bersalin, die plak pening time aku prgnant.. haha.. Tp nanti, susah gak, ah.. lntak la.. hahahah..

Jaga2.. huhu

Boring la arini.. hmm... nak cita pnjang pon malas nak menaip... kalo la ada mesin yg blh type ape jer yg kita ckp, kn senang?? haha.. brangan lg.... ;p.. k la, jam pon dah tnjuk pkul 3.51.. aku nak tido!!!! nyte....

Mlm ni mimpi Si Dia...;)


Best regards,
~YuyuN~

4 comments:

FIRAHAN-NURNAZRI said...

fyra doakan agar tok WAN akan menemani kak ieza yaaa. Amin.semoga interview itu berjaya!
ambil masa untuk bersama dengan tok WAN nanti okay.
emo.biasalah kan perempuan.
takpa takpa kerinduan itu akan berbalas juga nanti.

miss ieza - miss yuyun - miss mas said...

Tq Fyra,, Rajinnyer g jengah blog akak ni.. huhu..

FIRAHAN-NURNAZRI said...

hehehehehe =)
rajin saja..

FIRAHAN-NURNAZRI said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...