...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Wednesday, April 21, 2010

~Zaman Dulu-dulu Kala~




Ahahahahahaha.... (◕)

Aku nak gelak mlm ni.. (─‿‿─) Tengah2 chatting ngn buah ati aku mlm ni setelah smlm aku mrajok ngn die, tb2 dgn x semena2 aku pon share la pic2 ngn die untuk imbau kembali kngan masa bersama.. biaserla.. lps gaduh mstilah nak beromantik2 n bermanja2 serta beramah mesra..ahahah.. Last2 aku jmp pic yg prnah d jadikan kontroversi oleh Kak Yam terutamanya, Siti n ZZ..ahahahhaha.. Bedekah2 3 ekor lipas tu mentertawakan aku.. sampainyer hati..Mane x, tgk muka aku time2 skolah dulu yg suci murni mcm ni..ahahha.

Aku ngn Wan pon mlm td gelak smpai nak sesak nafas kita org.. Hahaha.. Mmg bila kita org tgk pic ni, bnyak kenangan yg terungkap kembali mase kat skolah2 dulu.. Huhu.. malunyer sayer.(◠‿◠) hehehhe... Tp aku suka time skolah2 dulu.. Huhu.. Yerla, si dia mase tu bz nak tackle aku kan?? so, mstilah best..hahah.. Tp aku kat skolah x la gatal pon ngn dier.. mane leh nak bcinta kat skolah..maunyer emak abah aku berhntikan aku dr skolah.. Yerla, g skolah nak blajo kot, bkn nak memadu asmara.. Hohoho.. Baik2 ngn Wan pon cmtu jer.. No feeling2 nih.. kuikuikui...

Hahah, pic ni pon tgk la muka kami.. Suci tnpa was2.. Haha.. Wan pon kurus lagi, aku?? nthla, same jer kot, cuma muka agak koreng gitu.. hahaha.. Ni kalo dak2 ni tau la aku post cita nih, mmpos aku jd bahan.. nth2 maunyer pic ni tersebar luas d angkasa raya sana tuh.. Tp aku nak pesan awal2, jgn sesipa brani wat sebegitu okeh.. amran keras nih!! hoho.. Dahla ngn pic kat bwh ni aku d kutok pompuan gila, hampeh nyer mek Lin!!!


Pastu mula la si Geng2 Sengal die mengutok aku.. Hampeh nyer kengkawan... xper2, yg pnting aku tau aku x gila..wakakakkaka... Jd cmni pon sb tension wat thesis Pak Mail la 2.. Huhu.. Xperla.. kenangan yg x dpt d lupakan... Huhu..Dah melalut plak..haha..

ish, bl la dpt jmp buah hati pengarang jantung aku ni..windunyer!!! (aa)

6 comments:

tiemaryam said...

ehem ehem..

maryam-misswhatever said...

hahhaha!! aku memang tak boleh tengok pic oot yang zaman hingusan dah bercinte ngan wan tu,... lawak gile...

missiezaslife.blogspot.com said...

Kuang asam lu Kak Yam Bentet!!!!

Ct.. Np ehehm2?? wahahahhaha

BEAN said...

hahaha.. kelakar wan n kak tiome skool...

maPieCeoFarT said...

awww... nso sweet... nak amik gamba korang 'muda2' tu post kat FB, buleh? hehe... cumeyy...! tapi wan tidak lah... formal rupenya...! haha...

missiezaslife.blogspot.com said...

is it u zara?? huhu.. malunyer!! cmner leh smpai blog Mas ni?? ish.. nak post kat FB?? hahah.. jgnla.. wat malu jer.. nnti cnfirm kene bahan.. huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...