...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Friday, May 7, 2010

~ My New Boy Friend ~


Ehehehe... aku ada bf baru selain si dia.. hehe.. JMB 7323... Myvi Ekslusive Edition... Thanks 2 my mom and my dad sb bg hadiah paling best nih.. hehe.. Suka sangat2.. Mak bagi hadiah nih.. x sangka n x duga pon dpt cmni.. So, after this, time konvo dah x yah la nak belikan ape2 pon sb anak mu ini dah dpt hadiah yg lg best dr bunga2.. hehe.. Thanks Mak.. Abah..

Ac2ly, xderla baru sgt pon sb aku da pkai kereta ni dekat 1 bln.. Tp sajer nak kongsi story nih.. Hehe.. Korang suka ker x suka ker, terpulang... Yg pnting aku bkn nak berlagak, sekadar nak bercerita jer..

Kenapa 7323?? sebab 2 mmg no kereta family aku.. Cop mohor Kenyalang Mas.. hehe.. kereta parents aku semua memang pakai no ni.. K la, 2 jer nak story.. Happy!!!

pandangan dari hadapan


pandangan dari belakang dan sisi

pandangan dalam kereta

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...