...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Saturday, June 12, 2010

~ Mari ketawa~ huahuahua

Menantu sapa la nih.. huhu

Ada satu famili. Satu hari sedang menantu lelaki tengok TV, bapa mertua lalu di depan. Tiba-tiba bapa mertua rebah sambil memegang dada. Apa lagi, kelam-kabutlah si menantu. Isterinya dan emak mertuanya pun menerkam ke arah bapa mertua sambil pegang-pegang dada bapa mertua.

Bapa mertua tak bergerak, senyap saja. Bertambahlah gabra semua yang melihatnya. Emak mertua menyuruh menantu mengajar bapa mertua, yang di atas ribanya itu mengucap. Dia gabra, sampai isterinya pun tolak-tolak bahunya suruh cepat lakukan. Emak mertuanya ulangi lagi suruh dia ajar mengucap.

Dalam gabra itu, si menantu pun dekatkan mulutnya ke telinga bapa mertua sambil berkata: “Ma Rabbuka! (Siapa Tuhan kamu!)..” Kuat juga dia sebut, hingga terkejut emak mertua bila mendengarnya.

Tiba-tiba bapa mertua tersedar dan terus berkata: “Bila masa kau jadi malaikat ni? Aku belum mati lagi la..”.

gila punya olang..wahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Goal Keeper hebat!!

Dlm satu kebakaran tingkat 3, sorang wanita dgn bayinya ter perangkap.

Datang sorang penjaga gol…

Goalkeeper : Lemparkan bayi tu.

Wanita : Takut awak terlepas!

Goalkeeper : Saya tak pernah miss sepanjang kerjaya saya!

Wanita tu pun lempar, dan goalkeeper tu dapat menangkap dengan baik sekali …

kemudian

dia meletak bayi tu ke tanah, undur beberapa langkah dan terus menendang bayi tu sejauh 60 meter.

Opsss…………..

hebat tol die tangkap baby tu.. mcm ni la kot.. hhuhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dilema seorang doctor.. J

Seorang lelaki yang kebetulan seorang doktor muda, merasa tidak selesa dengan apa yang telah berlaku.

Ia pulang ke rumah dengan wajah muram. Setibanya di rumah, ia merebahkan diri di katil dan fikirannya mula melayang.

Lalu ia mendengar suara dalam kepalanya berkata,

“Sudahlah, tidak usah difikirkan. Skandal doktor membuat hubungan intim dengan pesakit terjadi di mana-mana. Jadi kamu tidak perlu merasa bimbang.”

Doktor tersebut cuba untuk setuju, tapi apa yang telah terjadi pagi itu terbayang kembali dan perasaan tidak selesa muncul lagi.

Ia membalikkan badan dan mendengar lagi suara dalam kepalanya,

“Tak perlu bimbang,orang sudah mula biasa dengan skandal hubungan seksual antara doktor dan pesakitnya.”

Lelaki itu mulai tenang dan perasaannya beransur-ansur pulih…

Tiba-tiba suara lain dalam kepalanya berkata,

“Tapi masalahnya kamu kan doktor haiwan…”

kesiannyer kucing nih.... ;(

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Appy kerja… Hehehe

Oleh kerana dah boring isi borang kerja kosong tapi asyik tak dapat, Ajoi menggunakan teknik baru supaya company yang dia apply kerja tu beri perhatian kepada permohonannya.

Name : Ajoi
Age : Still young
Sex:
Never. Still under age
Religion:
I only have experience praying my cat which dead 2 years before
Race:
I love to race. How u know?
Nationality : I don’t like National. I prefer Sanyo
IC No.:
6735
Tel No.: My house no telephone
HP No.:
Nokia 3310
Address: Jelutong, Penang
City:
Nurhaliza?
Postcode: I never post anything
Country: I love travel to London
Status:
Secret
EmailAddress : Hotmail
Education Background : My teacher said, not bad
Working Experience :
Last time I got sell pirate VCD
Father’s Name :
Daddy
Father’s IC No. : U ask him
Mother’s Name : Mummy
Mother’s IC No. : U ask her
Expected Salary : As much as u can pay
When can start work? : Depends on my mood
Highest Qualification : Very high
Grade : Also very high
College/University : College
Signature : Can I use chop??

2 comments:

Siti Fatimah Nabihah said...

hoho.. kesian kucing tuh~

em.. ok juga idea isi borang tuh! confirm.. confrim xdpt.. hoho

Sharinginfoz said...

memang kelakar betul, thanks for sharing

Entry Pompuan???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...