...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Thursday, June 24, 2010

~mimpi yang ngek~

Huhuhuhu...

macam inilah sayer tido.. shomel kan?? huhu

Salam semua n selamat hari khamis.... Lama dah aku x update blog kan? bz la.. Ni pon update skit sebab ada cita best yang aku nak share.. Huhuhu.. Apa die?? Pasal mimpi aku la.. Huhuhu...

Semalam aku mimpi Shahir AF8.. Ahahhaa.. Mimpi die datang umah aku, pastu kita org kuar jalan sama2n banyak la memory indah yang lain... Ahahhaa.. Motip kan????? hahaha.. Aku pon x tau lanape aku leh mimpi yang ngek ngok camtu.. Nak kata aku ni minat sangat kat Shahir tu xderla,biaser2 jer.. Nak kata malam sebelum tido tu aku tengok tv ada muka shahir pon x jugak..Entahlah.. napa tah boleh mimpi dier.. Huhuhu..

Huhuhu.. mamat yang masuk dalam mimpi aku.. boleh tahan hensem gak.. haha

Bila sedar dari tido, nak gelak pon ada n nak sambung mimpi pon ada sebab macam best plak mimpi dier.. Ahahhaha... Ape2 pon, mimpi itu mainan tido.. Huhuhu.. Oklah, tu jer yang aku nak story.. Tata, titi, tutu...... ;)

3 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

ahaxxxx mmg dahsyat ar ko nie
peminat fanatik shahir ke??
if shahir baca blog nie terus terharu dy mendengar
silap2 dy jemput ko berduet ngan dy =)

.:: SaYuRi zeYRa::. said...

haaa SHAHIR...
dasyat tol kak o'ot..
~(*-^)~

Siti Fatimah Nabihah said...

uih. nk juga mimpi mcm tuh.. tp nk jmpa dgn super junior.. wee~ hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...