...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Monday, February 21, 2011

~ Gila~ !

P/S :: Font colour merah sebab MARAH!!!! ….. Grrgrggggg (>.<) Angry smile

Hari ni memang aku rasa nak maki hamun jer satu k0lej ni or sapa2 la.. mo0d bengang dan marah sangat ni.. Niat hati arini nak cuci baju.. Dengan semangat, semalam aku rendam baju.. Pagi tadi nak cuci la semua baju tu.. Ok, dah cuci tiba2 rasa nak buang air jap.. g la toilet buang air.. kelaur2 jer dari toilet, nak g bilas baju, air tiba2 sikit.. dan lama2 makin sikit n seterunya terus xda langsung.. Pergh! sabar jer rasa sb stok baju semua n pakaian2 yg kat dalam p0n dah hampir pupus.. tapi thanks God sb aku sempat membunag air kan.. hehe..ok, rilex lagi ni.. sabar je..

~ lepas tu aku try la g aras paling bawah sx, mana la tau ada air kan.. Thank god, ada air.. dengan perasaan yang gembira, aku mengangkut la baldi yg penuh dengan baju yang nak dibilas tadi ke aras bawah.. Sampai jer bawah, x sampai ponseminit, air yang besar tadi trus jadi makin kecik n abis! perg!! Berpinar mata aku ni.. geram ni!!.. Ok, xperla, rilex lagi sx jap.. Kembali membawa baldi berisi baju naik ke tingkat tiga bilik aku..

~ Pastu tiba2 teringat ngn Nancy( member blok depan bilik aku).. Aku p0n call ar die kan.. Nak tnya blok die ada air x.. Dia dengan konfidennya kata ADA AIR.. DATANG JERLA KAT BLOG AKU NI.. DIE ORG DAH BETULKAN DAH TANGKI AIR.. ok, dengan sepantas kilat aku ambil baldi berisi baju, tuala + set mandian.. Niat hati nak MANDI!. Sampai2 jer blok nancy, sekali lagi aku KECEWA dan BENGANG yang AMAT SANGAT . AIR XDA JUGAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Steaming mad

~ Perghhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meter kemarahan dan kesabaran sudah sampai ke kemuncak! panas sangat ni!! marah!!

~ Lepas tu aku g la b0rak kat bilik Lin, member aku.. saja nak buang masa tunggu air.. tapi sampai kul 5 gak air stil xda.. ok, TERIMA KASIH WAHAI KOLEJ ZA’BA.. AKU SAYANG SANGAT NAGN KOLEJ NI.. SERIUS AKU SAYANG GILA ok!!! Devil….

~ jam 6 petang, air stil xda.. nasib ada tangki kat luar disediakan air.. So, angkut air 4x turun naik tanggga, bawak balik tingkat 3 n mandi dengan satu baldi air dan dua botol besar air mineral.. cukuplah.. Tapi serius, lepas mandi, aku g turun tangga nak amik baju yang aku sidai tu, menggigil kaki aku ni.. Bukan takat kaki jer, tulang belakang yang memang dah sedia kala sakit, menjadi makin sakit.. Hurm.. sabar jer kn???

.:. Note :: Wahai pengurusan KOLEJ ZA’BA, lain kali kalau xda air or nak tukar tangki sekali pon, bg la notis awal2… boleh la kite org simpan air. PAHAM????!!!! Thumbs down

1 comment:

asRuL_feNdY said...

akak duk k0lej za'aba ke??jgn mrh2 meyh..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...