...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Wednesday, February 9, 2011

Miss u s0 much my anak buah, Marissa Nursufiah…

ica

Ica, ibu rindu isya tau…

Ni la isya.. Anak buah aku yang pertama.. Sb tu la aku sayang sangat2 ngn isya ni kan.. Bukan aku jer, tapi semua family aku sayang die sangat2.. Maklumlah, anak buah pertama n cucu pertama mak ngn abah aku.. hehhe.. Now, umur die dah 8 bulan.. tapi nampak mcm dah beso jer.. tengok la tu.. Tengah melipat kain sambil menonton tv.. hehhehe.. Bijak2.. I miss u sayang… :)

Ok isya, nanti hujung minggu ibu datang jenguk isya yer. jangan nakal2 tau kat umah makcik tu.. kesian isya kene duk umah makcik 2 minggu sb mama isya g kursus kat Ulu Kinta Perak.. Jauh..

K la, miss u s0 much!! muah..



2 comments:

Fieda said...

comey nyer dia...ieza,jom join contest ni..last date 28 feb..
http://kasihmommy.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

maPieCeoFarT said...

alolohh... nanti isya dah besar, mesti dia terharu baca blog ibu dia ni. dahla background cantik ada polka dot, sambil baca ada salji jatuh2, pastu cursor pun cantik corak bunga siap boleh tukar2 kaler lagi. hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...