...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Thursday, April 7, 2011

Contest suka2.. hehe

 

Hihihih.. Bila xde kerja, suka la aku mengarut kan?? hehehhe.. Bkn apa, saja je nak suka-suka.. Apa yang aku wat??? aku masuk contest untuk dapat hadiah baju ngan beg.. Bukan apa, sb contest ni x susah.. Juz upload pica jer pastu suruh orang like.. Then, sapa yang dapat like paling banyak, die la menang.. Tapi aku tau aku xkan menang pon sebab aku masuk pon dah lewat, pastu aku pon saja2 jer masuk.. ehheh.. Tapi kalau korang baik hati, tolonglah vote aku ea.. Hihihihi.. Dapat gak aku baju ngan beg free.. Korang dapat apa??? alahai, korang dapat pahala la sebab tOlOng aku.. hehehhee.. Tapi kene ada facebO0k la..

Cara-cara die senang jer.. Meh aku ajar..

1) Mula-mula kOrang Like page kat bawah ni…

Like dis page-->
http://www.facebook.com/pages/Azah-zaza/161242197256327

Ok, Lepas dah like (Thumbs up) page tu, kOrang g plak kat link yang kat bawah ni.. Kat sini la pica aku.. heheh.. korang like je pica aku tu.. hihi

2) like dis pic—> 
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=178681862179027&set=a.176324302414783.38450.161242197256327...

 

** Ha, camtu jer.. senang kan??? hihihihi.. makan kacang pOn x sesenang ni kn??? hehehe … Send a kiss

1 comment:

Fieda said...

HAI MISS IEZA...LAMA X NMPK YE...SIS DH LIKE AWAK PUNYER PIC...ID FB : RAFIDAH SALLEH...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...