...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Thursday, August 11, 2011

Sikit je lagi!

Aissshhhhh.. sekarang ni addicted dengan lagu JANGAN LUPA NAMAKU by POMPA BENSIN dalam drama bersiri tv3 jam 10.30 malam dari hari selasa sampai khamis….

Tapi yang geramnya, die orang x nak bg full song lagu ni.. sebab?? die org nak 5000 like kat facebook.. aduhai.. geram t0l.. tp now dah 2000 lebih like dah.. x sabar nak tunggu 5k..

Bila dengar lagu ni macam2 perasaan datang.. hehe.. x tau la kenapa… yang penting, aku suka lagu ni dan liriknya…

Yang menjadi misterinya juga, 3 orang penyanyinya p0n masih tak diketahui.. memang misteri tol.. tp kadang-kadang geram gak dengan die orang ni.. yelah, mengada nak 5k like plak.. orang ngah suka lagu ni, patotnya cepat-cepatla bagi lagu full tapi ni tak.. saje je wat orang tertunggu.. nanti dah orang x minat, padan muke.. hihhihi *sakit hati sebenonyer sebab x dapat lagu full. haahhaha..

Tapi x perla, aku sabar menunggu..korang yang belom like page pompa bensin kat FB tu leh la like biar cepat skit jadi 5k ea. hihihi.. korang like kat sini

Ok, mai dengar lagu yang best ni walaupon separuh je. hihihi.

Lirik Lagu Jangan Lupa Namaku- Pompa Bensin

Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada di sisimu
Jangan engkau lupakan namaku

Kerana
Aku mengingati mu
Kerana
Aku men’cintaimu

Andai aku
Bisa bertemumu
Dengan senyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur

Kerana
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa
Menyintaimu oh sepenuh hati

Walau kamu
Jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan

Kerana aku
Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh kekasih hati

Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati

Kerana
Aku merindui mu
Hmmm Kerana aku sentiasa menyintaimu

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831_thumb[1]

2 comments:

yana ashalina said...

a'ahla kak..yana pun suke lagu ny!
lirik dye penuh makna n menusuk kedlm qalbu..haha

~miss ieza~ said...

Tau x pa kan.. dah download pon lagu ni walaupon bkn yg full version.. meh pakat2 like page ni bg jejak 5k. hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...