...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Monday, September 19, 2011

18/8/11

Hari ni 18/9/11…

Cuti 3 hari dah abes.. So, kenelah rajinkan diri yang sangat malas ni untuk balik ke Bangi.. Arghhh.. Sangat boring ok!

Perjalanan terasa sangat jauhhhhhhhhhhh.. Tp xpa.. Yang penting happy sebab orang-orang tersayang ada di sisi..

~~ N0w aku stay kat Melaka.. Op cOz untuk melepaskan rindu pada anak buah tersayang.. *Ibu sangat2 rindukan Isya.. Tapi, Itu tujuan yang kedua.. Tujuan yang pertama aku stay kat umah akak aku ni sebab aku nak jumpa parents aku yang akan sampai sOk dari Sarawak.. Rindu sangat kat mereka.. Seminggu dah x jumpa.. Almaklumlah, dulu cuti 4bulan tiap2 hari jumpakan… hehehe..

Tak sabar nak jumpa maka abah sOk.. *rindu..

…. Tapi x syOk.. Sok jumpa jap je. lepas amik Mak abah kat KLIA, die orang balik Segamat.. Aku plak balik Bangi… Hurmm.. Mood nak belajo lama dah hilang.. maklumlah, cuti lama sangat kan (4 bulan) wat aku rasa dah nak dOk umah je tunggu orang masuk meminang… haha.. Tapi x pa, slOw2 aku akan naikkan semangat tu smula untuk tidak menghampakan harapan mak abah aku.. *chayOk2!!!

Ok la, mau titOn.. kat bawah ni de la pic kita org lunch kat D Bead’s StatiOn Segamat.. *sedap wOo makanan die.. Tapi macam biaserla, makan sedap harga pOn sedap la kan! haha..

18092011622   18092011627

18092011635

18092011630

18092011631

18092011624

18092011623

# Happy sangat-sangat hari ini..

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

 

Friday, September 16, 2011

Buat kau dan aku

 

ܓWAHAI LELAKI.....

Jika kamu mengatakan kamu CINTA dan SAYANG kan seseorang WANITA, kamu SEPATUTNYA : menjaga maruahnya, memelihara dirinya, menghormati dirinya dan mengcegahnya drpda melakukan kemungkaran,..
BUKANNYA : menjatuhkan maruahnya, merosakkan dirinya, memperlekehkan dirinya dan menjerumuskannya ke arah kemungkaran….. 

ܓ  WAHAI WANITA.....

Aurat tidak akan tertutup dengan solat…
Aurat tidak akan tertutup dengan berperangai baik…
Aurat tidak akan tertutup degan sifat lemah lembut…
Aurat tidak akan tertutup dengna kata-kata yang baik…
Tetapi hanya akan tertutup dengan pakaian yang sempurna…

 

.:. Aku hanya insan biasa yang masih banyak kekurangan dan masih mencari redhamu Ya Allah…

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

…Aku…

 

Raya 2011  (146)1

 

Sunyi

~~

Rindu

~~

Sayang

~~

kecewa

~~

kOsOng

~~

Sedih

~~

Pasrah

 

p/s .:. i miss u damn much Marissa Nursufiah.. Isya je yang bOleh buat ibu sentiasa tersenyum, ketawa dan gembira. Ibu harap isya x lupakan ibu.. Ibu rindu isya, ibu sayang Isya.. Ibu nak sangat peluk Isya.. HurmmmCrying face

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...