...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Friday, October 7, 2011

Sedihnya!

 

Bf : Kita main satu game nak tak ?

Gf : Game apa ?

Bf : Macam ni , esok awak tak payah contact saya . Maksudnya tak payah text, call or apa apa yang berkaitan lah . Saya pun buat mcam tu dekat awak okay ? Kita tgok sapa yang menang .

Gf : Okay !


Esoknya , si Gf terpksalah tahan rindu dekat Bf . Mengenangkan yang ini satu permintaan , si Gf cuba kuatkan hati . Keesokkan harinya , si Gf call si Bf juga. Tapi tak dijwab . So, si Gf pegilah dekat ruma Bf dia . Di luar rumah Bf ramai orang . Si Gf mula rasa pelik then terus masuk ke rumah Bf . Sekujur tubuh terbaring kaku di tangga rumah . Dan tubuh itu adalah jasad si Bf yang dah meninggal .

Mak si Bf pun bagi surat dekat GF .


Surat yng bertulis :
Sayang , smlam awak dpat hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dpat hdup bhagia tnpa saya . Love you

p/s : Hargailah pasangan anda sementara dia masih ada bersama anda.. Sad smile

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...