...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Friday, November 4, 2011

SmiLe..

Salam satu Malaysia geng! hikhik.. *gediQ..

Secret telling smile Alhamdulillah… Happy sangat malam tadi cOz dapat jumpa buah hati. Lama kOt dah x jumpa.. seminggu tu.. hihihi..

Tq tO my bucuk cOz sudi jugak datang jenguk i kat UKM Bangi yang jauh dari u ni kan.. hihihi..

Ok, mOod masih Red rose ( berbunga-bunga )... Ngeeeeeeeeeee….

Aktiviti malam tadi macam biasela..

* Makan Plate

* Tengok wayang ( in time- best cita ni ) Filmstrip

* BergOsip bersama cOz lama dah x jumpa kan.. So, banyak la benda nak diceritakan.. hehhe Laughing out loud


mOod : Happy sangat-sangat and tidO malam tadi pOn sangat nyenyak ok!



03112011797



Dia rasa die wat muka macam tu CoMel agaknyer! ishhhh…

 

 

 


 


Ha, if yang ni baru lah cOmel! hahahahha



 

 

0311201179103112011792-1

sapa lagi comel??? haahahaha Smile with tongue out


P/S : Bila la nak kawin eah.. TengoK orang lain yang dah kawin syOk je.. Jeles i tau...ahakkssss!!! *gediQ + gatal. Hahah Nyah-Nyah

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...