...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Sunday, January 15, 2012

CITE APE2 NTAH

download

Salam satu malaysia semua… Lama dah aku x update blOg kn? ok, ni saja je nak pOst cita ni untuk tunjukkan yang aku ni ada gak la update blOg walaupOn aku sangat bz sekarang. hehe.. Jom kita baca cita ni sambil membuat exercise lidah. hihih.. Cuba try test tengOk… hihihihi….

P/S : Sebelum baca sila buat exercise untuk lidah dulu..


1.Cecahkan lidah ke lelangit atas dan kira lapan kali...
...
2.Gulung lidah dan kira lapan kali lagi...
3.Jelirkan lidah dan kira...lapan lagiiiii
4. Jom mula sekarang.


Catu cenje, ciput cite-cite came copot cambil cari cengkerik. Ciput cuke cite-cite came copot cebab copot cahabat ciput. Cemace ciput came copot cari cengkerik, ciput cakcikan catu cahye cerah. Cahye cerah ciput cakcikan cangat cerah campai ciput came copot cilau.

Cahaye cerah cube culik copot. ciput cangat cuak. Ciput cepat-cepat camba copot cebelum cehaye cerah cempat culik copot. Copot cangat cuak. Ciput came copot cepat-cepat cari chelter cambil cepat-cepat cembunyi. Ciput came copot cembunyi cenyap-cenyap cupaye cahaye cerah cucah cari ciput came copot. Ciput cakap came copot, "chuuu... chuuu... cenyap...cenyap copot...". copot cambung cakap, "copot cudah cenyap... ciput cenyap camelah...".


Celepas cejam, cahaye cerah cudah chow cebab cucah cari ciput came copot. Ciput came copot cangat cuke cebab cahaye cerah cudah chow. copot cenyum cambil cakap, "copot cayang ciput cebab ciput celamatkan copot...". Ciput cenyum cambil chow came copot...

cekian.

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...