...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Tuesday, January 17, 2012

CuTi SeMeStEr dAtAnG LaGi

Assalammualaikum dan salam sejahtera… Smile

Pejam celik, pejam celik, dah abis lagi satu semester dah aku sekarang… Alhamdulillah… Harap aku dapat habiskan master aku on time.. Amin.. InsyaAllah, mOga Allah permudahkan segala urusanku….

Selama aku study kat UKM ni, terlalu banyak halangan dan rintangan yang aku dah tempuh.. Chewah.. ayat x leh blah kan.. haha.. Bukan senang kan nak berjaya dan jadi orang yang berilmu ni… Tapi x pe, Allah kan ada… Kita mOhOn jer pada DIA.. InsyaAllah akan dipermudahkan segala-galanya…

Semester break dah pOn start untuk aku… Sebulan la rasanya cuti ni.. After that dah kene masuk study lagi weh… Penatnyer Otak ni nak bekerja… Hihi.. tapi x per, untuk berjaya kene la kOrbankan segala-galanya kan… Demi ibu bapa dan agama, akan ku cuba untuk habiskan study ku ini.. hahahhahah *pOyO

Ha, untuk cuti sebulan ni, sudah semestinya rutinku akan menjadi begitu MENARIK dan HEBAT!!! aku akan menjadi individu yang sangat PRODUKTIF ok! Nak tau kenapa???? Ha, sebab aku tau aku punya rutin harian iaitu makan, tidO, tengOk tv, makan lagi dan tidO.. ha, tu lah keje yang paling best!!! hahaha… *mintak-mintak la aku gemOk skit pasni… hihih.. nak sgt badan ni berisi skit..hehe..

At the same time, mesti de planning nak g jalan punyerla… Mak abah mesti dah plan nak g jalan-jalan ni. hOoyeahh!!!! can’t wait! Harap sangat cuti ni sangat bermakna wat aku dan family… Ni jerla masa nak bermesra bersama family….

Ok la, mau titOn… Saja update blOg sebelum tidO cOz rasanya dah lama dah x update blOg dek kekangan masa time study kan… Time cuti ni la baru de masa nak update blOg yang x berapa nak cantek ni… Hehe… Oryte, nite u Ols.. Eh jap, sebelum tu aku nak kOngsi gak time happy aku bersama si dia sebelum start cuti sem aritu.. hehe.. *sapa yang x nak tgk, sila la Out sekarang ea… hihih…

DSC_1783

DSC_1794DSC_1796DSC_1795

Okey, semua picture ni di ambil sehari sebelum aku dan dia balik ke kampung untuk cuti semester… Kami pergi ke Ikea cOz aku ni dah lama sangat x g ikea tu semenjak dOk Bangi tu… Teragak nak makan meatball ikea ngn karipap katanya… hahaha… Tapi pica aku ngn my busyuk ni di ambil di Puncak Alam, rumah sewa my adik… Die la yang snap pica ni.. *tq Dedek..

Kat Bangi mana de meatball ikea yang sedap tu kan… Pastu mana de karipap yang sesedap karipap ikea kat Bangi ni ha... HIhih.. Nak g Damansara jauh, xde masa… Time tu jerla ada masa untuk melepaskan rindu pada ikea dan makanannyer. hehhe..

Thanks tO my Lovely busyuk cOz sanggup melayan karenak buah hati awak yang  mengada-ngada ni… Tanpa kamu, x dapatlah sayer ni nak melepaskan hajat tu semua… And thanks gak bagi lampu tidur cOlOur merah yang cantik tu pada sayerr… Saya sangat suke Ok!!! Lepas ni kita g ikea lagi tau.. bOleh saya dapat benda lain plak. hahahha..

Thanks sayang… Love u sO much….Red lips

p/s : Berharap agar tahun 2012 ini menjadi tahun yang lebih baik bagiku berbanding tahun-tahun yang sebelumnya…. Amin…. Smile

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...