...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Thursday, February 9, 2012

Ada aku kesah???

 

uweeeeekkkkkkkSmile with tongue out

Huhuhu.. hati ni sentap plak tetiba kan.. Hehhe.. Bukan apa, tersentap dengan kata-kata sesetengah orang la kan..

Ala, bukan die orang x pernah muda, bukan die orang x pernah bercinta pOn…

Masing-masing ada cara tersendiri… Tak payah nak kekwat sangat la eah.. *bengang ni! Steaming mad

Bila tak ada bf, die cakap pada yang ada bf “ ala, x payah nak tunjuk2 sangat la ada bf tu, nanti orang MELUAT!

Bila die dah ada bf, die BUAT BENDA YANG SAMA OK.. Tayang gak bf die kat orang. Dulu ckp x payah tayang la selagi xde ikatan yang sah.. puuuiiiii… ! Tunjuk gak die tu ada bf.. *kata dulang paku serpih.. Cheh!

Ah, macam-macam orang zaman sekarang ni.. Pada aku, x salah ok nak bercinta, lumrah la.. Tapi tak payah nak mengata orang lain yang itu x elok, ini x elok.. Selagi kita ingat Allah, kita tak buat maksiat, x salah pOn nak bercinta. Aku bercinta bukan niat nak main-main tapi aku nak bercinta sampai ke syurga Allah..

PEACE!

p/s ; Cinta kerana Allah itu suci… Red heart

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

6 comments:

..cik hana.. said...

cool dear...x elok marah2 nanti cepat tua ..hehe :)

Anissazira Mahmod said...

seeloknya jangan cakap kat orang. sebab once kita dh cakap kt org, mungkin one day kita pulak akan buat macam tuh...:)

~miss ieza~ said...

CiK Hana ... heheh.. x marah la.. sukeeee.. ngeee.. ngah senyum ni tau. hiihih.. :)

~miss ieza~ said...

Anissazira ... tu la, pada iza x payah la nak ckp kat org mcm tu kan.. masing-masing punya cara la. hehe.. Tq dear..

cinta siswi said...

org cmnie ibarat menjilat ludah sendiri..hihi.. betol x/?

~miss ieza~ said...

Cinta siswi : yup, eeeuuwwww.. ieza geli la bila ckp ludah2 ni. hihihi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...