...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Thursday, February 9, 2012

Melaka lagi! Ish…

Assalammualaikum dan salam satu malaysia…

Ok, sebenarnya tak ada apa-apa pOn nak diceritakan ni tapi juz nak kOngsi saat – saat bahagia bersama family time cuti semester ni. Lokasi yang dituju adalah melaka. Selalu sangat dah ke Melaka ni, kadang-kadang bOring jugak kan tapi disebabkan akak aku memang dOk Melaka sekarang, tak per la… bOleh aku main-main dengan anak buah aku yang tercinta. hehhehe.. *terus jadi x bOring g melaka. hehehhee.. Nyah-Nyah

Ok, jOm la layan pica-pica ni semua. Pica yang diambil Oleh kami yang memang tak ada seni pOn dalam bergambar ni… tapi, ada aku kesah??? hahahaha..

DSC_2414

Ok, ni anak buah aku yang tersayang… Marissa Nur Adriana.. Adik kepada isya. Geram tengOk pipi die, rasa nak gigit-gigit je.. *geram!

DSC_2497

Ok, ni la isya, kakak kepada riana.. Budak ni memang sangat aktif sekarang, baru nak membesar kan, tengOk la tu, ade ke die duk kat stroller adik die.. Memang bertuah budak ni. hihi.. Budak kecik ni pOn buah ati aku tau.. *ibu sayang isya!

DSC_2435  TengOk la tu, muka abah happy jer dapat luangkan masa bersama family… Time macam ni la yang aku suka.. lOve them sO much! Red lips

 

DSC_2443 

  Budak bertuah ni aku tak tau die kenapa. maybe die kata ibu die ni busuk kOt! hhihih

 

 

DSC_2446  

 Wah, abah lapar ke? huhuhu.. Si Isya ni memang x reti diamlah.. jalan je sana sini budak kecik ni.. ish…

 

DSC_2449

 

Sedap sangat ke aiskrim tu Kak Ida oi??? hahaha *muka x boleh blah. haaha

 

 

DSC_2458

Ok, ni minah yang suke sangat berangan.. Lalalala.. Laughing out loud

 

DSC_2466

Pica ni ntah emak aku ngah bebel apa tah. haha, tapi x pe, mak aku tetap cute macam anak die! wahhahaa ..Open-mouthed smile

DSC_2470

Ha, ni la mama isya.. Dah makin gemOk dah budak sOrang ni.. ish, ish, ish. hihi Smile with tongue out

DSC_2478

DSC_2474DSC_2486DSC_2483

Oryte, ni adik bOngsu aku, ngah tunggu result exam SPM. Harap die berjaya.. Amin.. *die ni nampak macam akak aku kn? haha.. Jangan marah ea IRA.. Nyah-Nyah

DSC_2503

DSC_2502

Ok, ni pica yang paling aku suka. Ria sangat cOmel! Muaaaahh Red lips

 

P/S : Kita sebagai anak, hargailah ibu bapa dan adik beradik kita dahulu sebelum kita menyanjungi orang lain. Tanpa mereka, siapalah kita. Aku sayang family aku kerana Allah.. LoVe them sO much..

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

2 comments:

Gadis Biasa said...

seronok kan bila dpt hbiskan masa ngn family.. :)
btw dah tukar layout yer...smart..

~miss ieza~ said...

Gadis Biasa : betul.. sangat2 serOnok. hilang semua masalah... Hehhe, yup, baru je tukar.. saja bOring2 xde keje kan..Tu yang update skit blOg ni nyer layOut.. Tq..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...