...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Sunday, February 26, 2012

~MeMoRi daUn PiSaNg ~

Assalammualaikum & Salam satu Malaysia…

Hurmm, lama sangat dah tak update pOst. Bukan apa, sangat bz dengan tugas menjaga anak-anak… hehe..

Tak ada apa nak di share pOn juz nak share satu kegembiraan yang mungkin aku tak dapat nak lupakan.

Time balik ke Bangi dari Segamat aritu memang sangat-sangat best bagi aku. Mana taknyer, time ni la aku dapat jumpa die setelah 1 bulan bercuti. Even rumah x berapa jauh, tapi memang x dapat nak jumpa langsung. sO, memang la saat balik bersama ni saat yang dinanti-nantikan…

Ha, kenangan apa yang aku paling suka time otw balik ni tau? jeng, jeng, jeng.. *mesti suspend kan? hahhaa.. tak de makneyer nak suspen (korang yang cakap). Aku dah tau dah.. Smile with tongue out

Tak ada apa pOn, juz kenangan makan bersama kat gazebO R&R. Yang bestnyer kami tak beli lauk or nasi untuk makan. Kami juz makan lauk & nasi yang dibekalkan Oleh ibu die.. memang sedap sangat dan memang best sangat mOment tu… Makan bersila kat atas gazebO, makan berdua, makan masakan ibu, sangat best!!!!

200220121485

Ha, tengOk la tu.. sedap kan? semuanya bekal dari rumah.. *jimat tau.. hihih.. Smile

Menu kami : Nasi putih, ayam masak merah, air sirap pandan…

200220121488

Ok, sempat pOse time makan.. Aku paksa die ambik gambar walaupOn die tak suke bergambar. *padan muke. hihi.. Nyah-Nyah

Ok la, juz tu je nak di share. Kami bahagia bersama dan kami harap dOa kalian untuk kami.. Amin…

p/s : Jangan meluat ea baca kisah aku dan dia je kat blOg ni. Kalau meluat, sila jangan baca lagi. Harap maklum.. Sekian.. Smile

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

3 comments:

KatANoTA said...

sweetnyer... semoga sentiasa gembira selalu. amin.. :)

izwan said...

malu lakkkk..hehehe..love you syg..so much....<3

Edura Hanum said...

psgan bahagia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...