...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Friday, March 30, 2012

~ We ~

Assalammualaikum dan Salam satu Malaysia….

Lamanya tak mengupdate blOg ni kan… Aku tersangat-sangat sibuk la sekarang ni… Al maklumlah dah sem 3 ni kene wat prOjek paper… Dengan kelas lagi.. Memang banyak la kerjanya.. Tapi tetap ku gagahkan jua kudrat yang ada ni untuk suatu kejayaan.. Cheewah! haha…. InsyaAllah…

Tapi dalam masa sibuk tu aku tetap ada masa gak la untuk berdating dengan kekasih hati.. hihi.. Tak kisah la kOrang nak kata apa, pada aku, aku memang kena gak jumpa dak pOyO aku nih untuk mengeratkan silaturrahim yang sedia ada. hahaha..

Kami dah lama x jumpa ok.. dah 3 minggu x jumpa sebenarnya. Baru ada masa nak jumpa time ni.. Tu yang aku tetiba mengidam “wayang” & “makanan yang sedap dan best-best”. Hihihi.. *kesian die kene layan karenah aku yg mcm budak2 ni walaupon….. aku dah 26! haha.. age juz a nO.. sO what? hihi…

Ok, malas nak cerita panjang.. Yang penting, cerita “hunger games” sangat memuaskan hati aku.. Best cita ni…  Sapa yang tak tengOk lagi bOleh la tengOk ea.. tak rugi pOn..

 

Hunger-Games-Cast-Photo

Ok, ni antara pelakOn filem “hunger Games”..

 

SC_D11_02752

Ni lak herOin cita ni.. Dia ni tak la cantik sangat tapi bila tengOk muka die rasa best je.. Die sweet n pada aku die sangat berani dlm cita ni.. *berangan nak jadi tabah macam die… Smile 

 

 

vanityfair2

Ni plak herO pujaan aku dalam cita ni.. Tapi tak tau nak pilih yang mana. hahhah.. sOrang tu putih sangat, aku x minat putih.. tapi dia sweet.. Sorang lagi ada jambang & rambut perang hitam, aku suke die tapi die tak romantik sangat dalam cita ni. haha..

~ ~ ~

Lepas Hunger Games, Secret Recipe dan Tutti Frutti lak menjadi santapan. Hihihi.. Memang syOk la kan kalau tiap-tiap hari bOleh bermewah macam ni. Hihi… *sila sedar diri skit yer cik yuyun, awak ni student je pOn, belOm kerja buatlah cara belOm bekerja. hehe.. Apa pOn tak bOleh! .. Smile with tongue out

 

001 (3)   002 (3)

                                Dia + Aku ( at Tutti Frutti Bangi )

IMG_0232IMG_0233

                             Aku + Dia ( at Secret Recipe Alamanda )

Ok, dah puas menghabiskan masa dan duit dengan benda-benda yang tak berfaedah tu, aku dikejutkan pula dengan seekOr binatang ni. Haha.. Nak tau apa die? ha, cuba tengOk kat bawah ni..  Open-mouthed smile

 

001

 

  Ni nama die PEKU.. haha.. AkrOnim daripada Penyu & Kura-kura.. Hihi.. Aku cakap benda ni kura-kura, tapi si kekasih hati aku ni cakap penyu.. sO untuk sedapkan hati kami berdua, aku panggi die PEKU! *tak kOmersil langsung nama tu kan? haha.. ada aku kesah? Smile with tongue out

 

 

 

007 (2)

 

Tq Sayang! hihih.. Lepas ni pergi la jalan-jalan lagi.. Pergi Pulau Perhentian dapat PEKU ni, kalau pergi Phuket mana la tau bOleh dapat benda lain plak.. heheh.. Smile 

 

 

 

Okey la, dah puas merapu merepek ni, tata.. mau tidO.. Nite u Ols!

 

P/s : sekali namamu ku lafazkan, hati tidak pernah terdetik utk menyebut yg lain.. MoGa Allah merestui hubungan kita… Amin.

 

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

4 comments:

izwan said...

tq manje syg...i love you 4 eva n eva...syg sgt2 kt ayg...muahhhhhh

Unknown said...

pegi phuket dapat kerang plak

Unknown said...

lupa nak ckp.. komen atas tu aku buat.. ehhehe..-nancy cuteeeeee....hahhhaa...

khairunnisa bt Md Ghali said...

kk ieza... heeee gud luck in you studies ye.. da lame x borak2 ngn akk.. happy2 selalu and t8 care akk :) p/s citer hunger game mmg best ^^ heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...