...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Wednesday, April 18, 2012

~ MoGa CePaT sEmBuH ~

 

Assalammualaikum dan Salam Satu Malaysia…

Hai kOrang semua sihat? Harap semuanya sihat la ea… Aku ni pOn x berapa sihat. Batuk-batuk & sakit-sakit badan… Penyakit biasa kan…

Ha, cakap tentang sakit ni, kekasih hati aku yang terchenta pOn x sihat… Sakit kaki katanya. Kesian dia… Kaki bengkak macam orang tegah mengandung! Huhuhu.. Suruh pergi klinik cepat-cepat tak nak..Last2 aku bising, kawan2 dia bising, parents dia bising, baru la dia dengar skit… Kalau x, memang susah la nak pergi klinik or berubat.. Sayang…. sayang… Degil!  Steaming mad

Now aku kat kampung, balik teman dia hari Isnin aritu. Tapi esOk aku dah balik Bangi semula. Khamis ada kelas dah kan.. Kalau ikutkan hati memang x nak balik Bangi tapi apakan daya, tugas aku sekarang adalah belajar… Huhuhu.. *penat belajar…

Ok la sayang, harap kaki kamu cepat sembuh. Baru la bOleh pergi main FUTSAL ye?! huhu…

Love and miss u…

IMG_0472

Muka sakit.. Kesian.. Tapi masih nak berjalan.. huhu

IMG_0487

Ni plak muka excited tunggu makanan sampai.. Lapar sangat katanya. huhu..

P/s : Harap kamu sihat cepat cOz saya x sanggup tengOk kamu sakit! Amenn…

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...