...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Monday, May 21, 2012

13 Mei 1986

 

Assalammualaikum & Salam satu Malaysia…

What’s up? Harap kOrang semua sihat ok… Mana yang tak sihat, silalah berjumpa buah hati masin-masing.. kOmpOm kOrang sihat secara autOmatiknya. hehehe.. takla, tipO je.. kOrang pergi la jumpa DoktOr ye… Smile 

Aku ada banyak benda nak share dengan kOrang, tapi masa sangat tak mengizinkan aku untuk menulis.. chewah! *ayat macam penulis handalan.. blueeekkkkk  Confused smile (hadO aku keysah???) haha…

Ok, 12 & 13 hari bulan haritu, aku dan family kakak aku pergi bercuti ramai-ramai ke genting highland… Lama dan plan semua ni tapi asyik tak jadi je… At last, 12&13 hari bulan jadi juga kami ke sana beramai-ramai… SerOnOk sangattttt cOz time tu semua family aku ada… anak buah aku pOn ada sekali, si isya dan si riana…

Aku rasa pergi genting time ni la yang paling best cOz kami satu family dapat luangkan waktu bersama-sama sebelum semunya sibuk dengan tugas masing-masing dan tanggungjawab masing-masing… Abah dan emak aku cOnfirm la yang paling serOnOk cOz semua anak-anak ada berkumpul sekali tambah pula dengan kehadiran dua orang cucu… Memang la dia happy sanagt-sangat… Aku lagilah happy cOz 13hb hari ibu bersamaan birthday aku juga!!!! Happy sangat-sangat cOz dapat sambut sama-sama dengan family…

Lepas dah puas bermain semalaman kat sana n tidO sehari kat Awana Genting Higland keesOkan harinya kami ke bukit tinggi pula… WalaupOn aku dah pergi sini, tapi saja je kami nak jalan-jalan kat sana satu family tengOk keindahan alam,, heheh… Memang sangat best!!! aku tak akan pernah lupakan kenangan selama dua hari tu!

LoVe My FaMiLy sO MucH Red heartRed heartRed heart

 

165959_455189244507149_100000482311134_1737580_1814365656_n

 

294960_455195177839889_100000482311134_1737615_781131683_n

 

 

 

 

 

 

538898_455194504506623_100000482311134_1737606_2017724646_n

 

 

 

 

 

 

544973_455189971173743_100000482311134_1737589_1227395220_n

 

577190_455189857840421_100000482311134_1737588_1897224821_n

 

 

 

 

 

 

581141_455193661173374_100000482311134_1737596_981572302_n

 

539904_455194907839916_100000482311134_1737611_978354100_n

154569_2944650590034_1674342104_1859020_557693338_n380328_2944660630285_1674342104_1859024_1087310942_n542397_2945313046595_1674342104_1859259_2069118715_n577851_2944636189674_1674342104_1859007_514632434_n

319843_458665370826203_100000482311134_1748170_80528074_n

533280_458664810826259_100000482311134_1748165_1492320131_n (1)

 

 

 

537518_458665617492845_100000482311134_1748172_629503695_n

537585_458667107492696_100000482311134_1748189_793459453_n551718_458666934159380_100000482311134_1748187_1775816643_n

577083_458667024159371_100000482311134_1748188_852000500_n

DSC_0437

p/s : Aku sayang family aku sampai akhir hayat aku, insyaAllah.. mOga kami bahagia bersama sehingga akhir hayat kami dan terima kasih tak terhingga kepada emak dan abah dalam mendidik kami adik beradik. Jasa emak dan abah tak akan dapat kami balas walau dengan segunung emas sekalipun.. sayang emak dengan abah sangat-sangat.. Hanya dOa yang dapat anakandamu berikan setiap hari buatmu bOnda dan ayahanda.

 

 

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...