...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Friday, May 11, 2012

Dinner Kolej ( MAGIZ 12)

Assalammualaikum & Salam sejahtera…

Hari Rabu 9/5/2012 hari tu kOlej kita orang ada wat dinner kat Dectar UKM… Tema “all arOund the wOrld”. So, aku memang sempOi jela pakai seluar je.. haha.. Malas nak melaram bagai… Pergi pOn semata-mata nak makan sedap! ahhaha.. Ok, ni antara pica kenangan bersama rakan-rakan seperjuangan…

292295_3198285760686_1372273561_32330025_953572672_n295015_3198270680309_1372273561_32330007_990260194_n305499_3198263320125_1372273561_32329996_1756056706_n380183_3198282000592_1372273561_32330020_1398482353_n385687_3198278800512_1372273561_32330015_459369775_n485833_3198281160571_1372273561_32330019_1017544437_n522787_3198283680634_1372273561_32330023_1197123698_n522878_3198274400402_1372273561_32330011_933590168_n535213_3198215598932_1372273561_32329941_1634237257_n540071_3198227079219_1372273561_32329964_1216082760_n546536_3198262400102_1372273561_32329995_1566977722_n558741_3198288400752_1372273561_32330030_511219149_n575298_3198282840613_1372273561_32330022_267371526_n

p/s : Masa belajar adalah masa yang paling serOnOk bersama teman-teman…Jadi hargailah teman anda selagi anda masih mempunyai mereka

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

4 comments:

Anonymous said...

comel2... i loikkkkkeeee.... *nancy*

Anonymous said...

u like too. huhuhu.. *yuyun*

Anonymous said...

sangat kalerful.....happy~~dinner terakhir kolej...pasni tak dapat da camni lagi.....mishhh dat moment!! -nad cumel -

Anonymous said...

xpe.. sem depan ada lagi la.. hihi.. InsyaAllah dpt g gak... tp kita bertiga jerla.. termasuk nancy. hihihi.. _yuyun_

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...