...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Friday, May 11, 2012

Jalan-jalan Putrajaya

 

Assalammualikum & salam satu Malaysia…

Tak ada apa pOn nak diceritakan, juz nak share pica je masa nak pergi tengOk The Avengers kat Alamanda Putrajaya. Apa-apa pOn cerita The Avengers tu memang sangat best! Siapa yang x pergi tengOk lagi, silakan la pergi yer… Smile 

 

IMG_0622

 

 

   Dari kerana mata

 

 

IMG_0611

 

 

Muka mintak penampar. huhu

 

 

 

 

IMG_0586

 

 

    Perasan ayu… huhu

 

 

 

 

IMG_0626IMG_0605

                              Model tak bertauliah

 

 

p/s : Kalau aku tak ada jOdOh ngn dia ni tak tau la nak cakap apa… Kawan lama sangat dah, memang nak sangat hidup bersama, tapi andai kata kami tak ada jOdOh kelak, harap sangat tak ada yang nak mencemuh atau mengata… Aku hanya mampu berdOa… JodOh, ajal, rezeki, takdir semua ketentuan Allah…

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...