...SeLaMaT DaTaNg Ke BlOg MisS IeZa... bLoG iNi HaNyaLaH nUKiLaN bIaSa... MaNa Yg BaIk HaRaP dIjAdIkAn TauLaDan & Yg BuRuK dIjaDiKaN SeMpAdAn...

Followers

Tuesday, June 12, 2012

JoHoR PrEmiuM OuTLeT

 

Assalammualaikum & Salam Sejahtera…

……

Bila tensiOn buat asgmnt pengubat benda yang dapat hilangkan stress adalah tengOk pica family.

……

Pica ni semua diambil di JPO Senai. Time ni aku ngn adik aku baru je ambik mak, abah ngn ira kat airpOrt Senai. So, sambil-sambil tu kita orang pergi la ber’shOpping kat sini.

……

Best tempat ni, semua barang berjenama ada kat sini. Kalau nak shOpping memang best n sesuai sangat. Tapi pastikan dalam tangan ada 10K okey.

……

Hehehe, tapi tu kalau nak belanja besar la. Kalau setakat nak belanja sikit-sikit ok je. Paling murah kat sini yang aku tengOk harga dia dalam RM50 kOt if aku tak silap la. Tu pOn kat Padini Outlet je coz dia ngah wat sale. Less sampai 70% huhu. Mana tak bOleh gila shopping kan. Haha.

……

Ok la, ni pica time kat sana. Sayang mereka semua. Muah! Red heart

 

DSC_0528

DSC_0486

Ini emak tersayang!

DSC_0488

Ok, emak wat muka… Nasib cantek! huhu

DSC_0490

Ni plak adik aku. Budak yang tak jadi masuk UNIMAS

DSC_0492

DSC_0497

DSC_0498

DSC_0503

DSC_0507

Ini plak Dedek, satu2nya adik lelaki aku

DSC_0508

DSC_0513

DSC_0517

ok, ini abah aku! Sayang abah.

DSC_0525

DSC_0526

Ha, yang ni plak skandal aku, KEKASIH GELAP AKU. Hahah.. Sapa yang tak kenal dia, sila pindah luar Negara okeh!

 

p/s : Perkara paling bahagia adalah bersama keluarga tersayang. Dalam pica ni, kakak aku yang sulung je tak ada cOz dia da ada family sendiri. Huhu, dia pOn kerja time ni. Ok la, adiOs! Nak sambung buat kerja… tata

 

0059615d2eb6d903717bcd6c6d8cd831

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...